Θεσσαλονίκη

07 Νοεμβρίου 2022 15:54 Τελευταία ενημέρωση : 07 Νοεμβρίου 2022 23:05

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 51χρονος που είχε εξαφανιστεί

Διάβασέ μου το...

Τραγικό τέλος στις έρευνες για τον 51χρονο αγνοούμενο στα Κερδύλια Όρη. Τι εξετάζουν οι Αρχές.

Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο 51χρονος που είχε εξαφανιστεί
-

Νεκρός εντοπίστηκε ο 51 ετών άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, όταν είχε πάει για εργασίες υλοτόμησης στα Κερδύλια Όρη, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του εντοπίστηκε χθες από αστυνομικούς στο πλαίσιο αναζητήσεων, μετά και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Κατά πληροφορίες, βρέθηκε με τραύμα στον μηρό του, το οποίο πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από αλυσοπρίονο, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες θανάτου του. Ανάμεσα σε άλλα εξετάζεται η εκδοχή να υπέστη τραυματισμό και να αφέθηκε στο σημείο τραυματισμένος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον 51χρονο συνόδευε ένας 59χρονος Έλληνας για λογαριασμό του οποίου πήγαν στο βουνό, ενώ οι εργασίες υλοτόμησης φαίνεται πως ήταν παράνομες. Καθώς εκτιμάται ότι ο 59χρονος είναι πρόσωπο «κλειδί» για τη διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του αλλοδαπού ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του, όπου εντοπίστηκαν φυσίγγια και γι' αυτό συνελήφθη.

Συνελήφθη επίσης ο 28χρονος γιος του καθώς κατείχε παρανόμως μαχαίρι. Παραπέμφθηκαν και οι δύο να δικαστούν με την αυτόφορη διαδικασία.

Missing alert - Mera Ylli

Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

"Η αναζήτηση του Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), 51 ετών, είχε τραγική κατάληξη, καθώς χθες, 6.11.2022, απογευματινές ώρες, εντοπίστηκε η σορός του σε ορεινή περιοχή κοντά στην Αρέθουσα Θεσσαλονίκης. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Mera (Μέρα) (επ.) Ylli (Ίλι) (όν.), 51 ετών, είχε εξαφανιστεί στην 01/11/2022 και στις 05/11/2022 είχε ενεργοποιηθεί ο συναγερμός Missing Alert Hellas, κατόπιν αιτήματος των οικείων του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θέλει να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και θα βρίσκεται κοντά τους για οτιδήποτε χρειαστεί.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται."

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα Θέρμανσης: Άνοιξε η πλατφόρμα MyΘέρμανση - Πώς γίνεται η αίτηση, πότε λήγει η προθεσμία

Κρήτη: Viral ο οδηγός που μετέφερε διπλό στρώμα με μηχανάκι! (εικόνες)

Πανσέληνος και ολική έκλειψη Σελήνης την Τρίτη - Που θα γίνει ορατή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO