Πολιτική

15 Μαΐου 2023 09:47

Οικονόμου - Τσαπανίδου: άγρια κόντρα στον ΑΝΤ1 για “κλέφτες” και συνεργασίες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Έντονη αντιπαράθεση των δύο υποψήφιων βουλευτών για την Οικονομία, το αποτέλεσμα της κάλπης και τα διλήμματα για την “επόμενη μέρα”.

Οικονόμου - Τσαπανίδου: άγρια κόντρα στον ΑΝΤ1 για “κλέφτες” και συνεργασίες (βίντεο)
-

Στην τελική ευθεία για τις εθνικές εκλογές μπήκαν από το πρωί της Δευτέρας πολιτικοί αρχηγοί, κομματικοί μηχανισμοί και υποψήφιοι βουλευτές ανά την Ελλάδα, προσπαθώντας να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ψηφοφόρους για τις κρίσιμες εκλογές στις 21 Μαΐου.

Στις συζητήσεις των πολιτών και στις προεκλογικές περιοδείες και επαφές των υποψηφίων ανά την Ελλάδα, κυριαρχούν τα ζητήματα της καθημερινότητας και τα προβλήματα για νοικοκυριά και επιχειρήσεις που απαιτούν λύσεις, αλλά και τα σενάρια για μετεκλογικές συνεργασίες με στόχο τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού.

Με πάθος διασταυρώνουν τις απόψεις τους και οι καλεσμένοι στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1, στις ενημερωτικές εκπομπές και στα δελτία ειδήσεων του σταθμού, όπου καλούνται να απαντήσουν για τα διλήμματα των εκλογών και το διακύβευμα για την “επόμενη ημέρα”. 

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, μίλησαν την Δευτέρα, ο Γιάννης Οικονόμου, υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας με την ΝΔ και η Πόπη Τσαπανίδου, υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν έντονη αντιπαράθεση, τόσο με τις αποκλίνουσες απόψεις τους για το αποτέλεσμα της Κυριακής όσο και για το ενδεχόμενο συνεργασιών, την πραγματική οικονομία και το σχέδιο ανάπτυξης της χώρας.

Η ένταση αυξήθηκε μετά τις αναφορές της Πόπης Τσαπανίδου ότι «δόθηκαν 10 δις απευθείας αναθέσεις και υπάρχουν άνθρωποι που ελέγχονται από την Δικαιοσύνη» και ότι στην ΝΔ  «υπάρχουν άνθρωποι που έβαλαν λεφτά στην τσέπη τους», με τον Γιάννη Οικονόμου να απαντά «Είναι διαφορετικό να ελέγχονται άνθρωποι και άλλο να υπάρχουν καταδικασμένοι. Μπορεί να απομακρύνθηκαν από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και να ελέγχονται άνθρωποι, αλλά δεν είναι σαν αυτούς που έχουν καταδικαστεί με 13-0 και είναι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Νίκος Παππάς. Δεν υπάρχει βαρύτερη καταδίκη για δημόσιο λειτουργό από αυτήν για παράβαση καθήκοντος».

Παρακολουθήστε την αντιπαράθεση Οικονόμου - Τσαπανίδου στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»:

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές - Μπακάκος: Ίσως δεν χρειαστεί καν η εκτίμηση για το τελικό αποτέλεσμα

Μπαλωθιές στα Χανιά: Νεκρός νεαρός από ηλεκτροπληξία - Σφαίρα “πέτυχε” καλώδιο υψηλής τάσης

Θεσσαλονίκη - Συνήγορος αδελφών: δεν πέθανε από τα χτυπήματα τους ο 52χρονος (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ