Κοινωνία

16 Οκτωβρίου 2022 19:02 Τελευταία ενημέρωση : 17 Οκτωβρίου 2022 00:08

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη για την υπόθεση

Διάβασέ μου το...

Ακόμη μία σύλληψη σχετικά με την υπόθεση βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό. Στην ΓΑΔΑ αυτοβούλως δυο άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη.

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Νέα σύλληψη για την υπόθεση
-

Νέα σύλληψη άνδρα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο 34χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται στην επιχείρηση της οικογένειάς του, συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον 2 φορές και συνευρέθηκε μαζί της.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα.

 Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής,  συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 16-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 34χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι  αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Ο 34χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της τουλάχιστον (2) φορές στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.»

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα, έλαβε από την Ανακρίτρια και ο 36χρονος που συνελήφθη το Σάββατο για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού.  Ο 36χρονος φέρεται να είναι "πελάτης" του 53χρονου ,προφυλακισμένου κατηγορούμενου για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού και είναι ο τρίτος άνδρας που του αποδίδεται η κατηγορία της  γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε συλληφθεί κι ένας 33χρονος, κατηγορούμενος ότι βίασε δύο φορές το παιδί, ο οποίος πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί και αυτός τη Δευτέρα.

Αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ δυο άτομα που συνομιλούσαν με την 12χρονη 

Εν τω μεταξύ, δύο άνδρες, ηλικίας 39 και 55 ετών, που συνομιλούσαν διαδικτυακά με την 12χρονη, στον Κολωνό, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Και οι δύο προσήλθαν αυτοβούλως, την Κυριακή, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, ότι το καλοκαίρι συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με γυναίκα που πιθανόν προσομοιάζει στην ανήλικη, η οποία έχει πέσει θύμα βιασμού και εκπόρνευσης στον Κολωνό.

Οι δύο άνδρες, αφού εξετάστηκαν ενόρκως από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, αποχώρησαν στη συνέχεια από τη ΓΑΔΑ, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής είχαν παρουσιαστεί στην ΓΑΔΑ επίσης αυτοβούλως άλλα δύο άτομα, τα οποία συνομιλούσαν μέσω της εφαρμογής με την ανήλικη.

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός ανήλικης στον Κολωνό: Στις φυλακές Γρεβενών ο 53χρονος (βίντεο)

Ιταλία: Κακοποιούσε σεξουαλικά το μωρό του κι έφτιαχνε πορνογραφικά βίντεο

Κακοκαιρία - Κρήτη: Τα μέτρα στήριξης και η επόμενη ημέρα (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ