Κοινωνία

11 Φεβρουαρίου 2023 06:47 Τελευταία ενημέρωση : 13 Φεβρουαρίου 2023 17:35

Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου από νοσοκομείο

Διάβασέ μου το...

Πότε χάθηκαν τα ίχνη του 48χρονου. Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Missing Alert για την εξαφάνιση 48χρονου από νοσοκομείο
-


Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 48χρονου από Νοσηλευτικό Ίδρυμα στην περιοχή του Χαϊδαρίου. 

Η ανακοίνωση από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

"Στις 13/01/2023, εξαφανίστηκε από Νοσηλευτικό Ίδρυμα στην περιοχή του Χαϊδαρίου, ο Ηρακλής Χολέβας, 48 ετών. Σήμερα 10/2/23, μετά από αναφορά που πραγματοποιήθηκε για να συνεχιστούν οι έρευνες για την αναζήτησή του, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Ηρακλής Χολεβας έχει ύψος 1,80 μ., είναι εύσωμος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Έχει τατουάζ στο αριστερό μπράτσο "die young" και έχει ελαφριά πτώση του ενός βλεφάρου.

Δεν γνωρίζουμε τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση."

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 48χρονου

Η περιπέτεια του Ηρακλή Χολέβα, 48 ετών, έληξε σήμερα, 13/02/2023, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Υπενθυμίζουμε ότι στις 10/2/23, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σήμερα, 13/02/23, ευαισθητοποιημένος πολίτης αναγνώρισε τον Ηρακλή Χολέβα και κάλεσε στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017».  Άμεσα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ώστε ο ενήλικος αυτή την στιγμή να είναι ασφαλής.  

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η κινητοποίηση των πολιτών για τον έγκαιρο εντοπισμό των συνανθρώπων μας που αγνοούνται και η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Τρένα: Ποια δρομολόγια καταργούνται το Σάββατο

Σημεία για rapid test δωρεάν το Σάββατο

Καιρός: Κρύο και παροδικές βροχές το Σάββατο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ