Αθλητικά

13 Ιουνίου 2021 08:34 Τελευταία ενημέρωση : 13 Ιουνίου 2021 09:11

Euro 2020: ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Κυριακής

Διάβασέ μου το...

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη "σκιά" του σοκαριστικού επεισοδίου με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν. Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά από τον ΑΝΤ1.

Euro 2020: ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Κυριακής
-

Τρίτη ημέρα του Euro 2020 με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, αλλά στη "σκιά" του σοκαριστικού επεισοδίου με την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο γήπεδο, ο οποίος όμως νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Όλα τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά και αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1.

Το πρόγραμμα της Κυριακής:

Η πρεμιέρα της φιλόδοξης Αγγλίας κόντρα στην πάντα υπολογίσιμη Κροατία δεσπόζει στο Κυριακάτικο (13/6) πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που περιλαμβάνει, ακόμα, τα παιχνίδια του Γ’ Ομίλου.  

Η Βόρεια Μακεδονία έγινε η 35η χώρα που θα δώσει το παρών στα τελικά ενός EURO. Πρώτη αντίπαλος για την ομάδα του Ιγκόρ Ανχελόφσκι η Αυστρία, μια ομάδα που οι δυο προηγούμενες παρουσίες της στα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (2008 και 2016) ολοκληρώθηκαν δίχως νίκη. Ωστόσο, οι Αυστριακοί έκαναν το 2/2 στα προκριματικά κόντρα στην παρέα του Γκόραν Πάντεφ.  

Στο άλλο παιχνίδι του Γ’ Ομίλου, η - απούσα από το EURO 2016 και Μουντιάλ 2018 - Ολλανδία κοντράρεται στο Άμστερνταμ με την Ουκρανία. Οι δυο χώρες για πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες σε επίσημο παιχνίδι με τον Φρανκ ντε Μπουρ να χαρακτηρίζει «ποιοτικό σύνολο» τους Ανατολικοευρωπαίους και τον Αντρέι Σεφτσένκο να ξεκαθαρίζει πως «παίζουμε κόντρα σε ένα από τα φαβορί του τουρνουά, αλλά θα μείνουμε σταθεροί στο πλάνο παιχνιδιού μας». 

Στο ξεκίνημα του Δ’ Ομίλου, το ζευγάρι του ενός από τους δύο ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 τίθεται και πάλι αντιμέτωπο. Τότε, στη Ρωσία, η Κροατία είχε ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και είχε κερδίσει 2-1 την Αγγλία στην παράταση, για να ηττηθεί εν τέλει στον τελικό από τη Γαλλία. Τα «τρία λιοντάρια» ευελπιστούν πως, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα δώσουν κόντρα στη «Χρβάτσκα» του Ζλάτκο Ντάλιτς το πρώτο από τα έξι παιχνίδια τους στη διοργάνωση στο «Γουέμπλεϊ».

Υπερθέαμα στον ΑΝΤ1

Σταύρος ΣβήγκοςΓιώργος ΛέντζαςΝικόλας Ράπτης και Χάρης Νταρζάνος έρχονται στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή “Παίξτε μπάλα”. Η ανατρεπτική παρέα θα μαζεύεται κάθε βράδυ στην… ταράτσα, για να σχολιάσει με χιουμοριστική διάθεση και ιδιαίτερο τρόπο τα highlights του Euro 2020 και όχι μόνο.

Κάθε μεσημέρι στις 15:00 το “Euroday” με τους Δημοσθένη Γεωργακόπουλο και Ηλία Βλάχο θα ανοίγει το ποδοσφαιρικό δεκάωρο πρόγραμμα του σταθμού για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού.

Επίσης, στην εκπομπή “Euroshow” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιώργο Λιώρη, δίνεται καθημερινά γύρω στις 00:00 το στίγμα των αγώνων του μεγάλου ποδοσφαιρικού γεγονότος του καλοκαιριού. Εκλεκτοί καλεσμένοιζωντανές συνδέσεις και πολλές εκπλήξεις, μετά από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της ημέρας, τα μεσάνυχτα, στο “Euroshow”.

Όλο το αθλητικό δυναμικό του ΑΝΤ1 θα μεταφέρει όλες τις πληροφορίες και τις εξελίξεις από το Euro 2020!

Ειδήσεις σήμερα:

Roland Garros: Τσιτσιπάς - Τζόκοβιτς στον μεγάλο τελικό

Άλιμος: βρέθηκε σορός γυναίκας στη θάλασσα

“Πρωινοί Τύποι”: Θεσσαλονικιός άνοιξε ελληνικό εστιατόριο στην Κολομβία (βίντεο)