Κόσμος

25 Μαΐου 2019 12:55

Νέες έρευνες στην Κύπρο για τα θύματα του “Ορέστη”

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μιτσερό με την ελπίδα να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα με τη σορό ενός ακόμη θύματος του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου.

Νέες έρευνες στην Κύπρο για τα θύματα του “Ορέστη”
-

Ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό Κύπρου, για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου με το παρατσούκλι «Ορέστης».

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη διεξάγονται με τη συνδρομή ιδιωτικής εταιρείας, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό. Μάλιστα, πραγματοποιείται από νωρίς και κατάδυση δύτη με σκάφανδρο.

Σήμερα στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, δεν θα διεξαχθούν έρευνες, αλλά θα συνεχιστούν από αύριο από ομάδα Ισραηλιτών, σε στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Σόναρ.

Οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.