Αθλητικά

30 Μαΐου 2021 21:28 Τελευταία ενημέρωση : 30 Μαΐου 2021 21:44

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” - Ζοσέ Σα: Φαβορί η Πορτογαλία (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού μίλησε για τον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και για την ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης.

“Ο δρόμος προς το Euro 2020” - Ζοσέ Σα: Φαβορί η Πορτογαλία (βίντεο)
-

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ζοζέ Σα μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Ο δρόμος προς το Euro 2020”.

Αναλυτικά είπε στον Νίκο Τζουάννη:

Για το Euro 2020 και την Πορτογαλία:

«Σίγουρα είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση εξαιτίας της πανδημίας, όμως πλέον όλοι έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, υπάρχει σωστή οργάνωση και δεν νομίζω ότι θα υπάρξουν δυσκολίες με τα ταξίδια και τους αγώνες. Φαβορί είναι η Πορτογαλία, ως κάτοχος του τίτλου. Η Πορτογαλία πάντα είχε καλούς παίκτες και νομίζω ότι παραδοσιακά είναι δυνατή. Όλοι οι παίκτες θέλουν να αγωνιστούν στο Euro και είχα την αγωνία μου αναφορικά με τις κλήσεις.»

Για τον Φερνάντο Σάντος και τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο άνθρωπος που οδήγησε την Πορτογαλία στην κατάκτηση δύο τίτλων. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος και οι Πορτογάλοι τον αγαπούν πολύ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας ποδοσφαιριστής… 5 αστέρων, είναι πολύ όμορφο να βρίσκεσαι κοντά του και όλοι μας μαθαίνουμε πολλά από την παρουσία του στην ομάδα.»

Η εκπομπή “Ο δρόμος προς το Euro 2020” με τους Αντώνη Καρπετόπουλο και Γιώργο Λιώρη, μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:45.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίσκεψη Τσαβούσογλου: “Ξεσάλωσαν” οι Τούρκοι στο Αιγαίο

Απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα

Self test: Δωρεάν για τις ηλικίες 18 έως 30 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ