Κόσμος

04 Οκτωβρίου 2021 07:26

Ερντογάν: Με... μπάσκετ απαντά στα δημοσιεύματα για την υγεία του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Με ένα βίντεο στα social medi που παίζει μπάσκετ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απαντά στα δημοσιεύματα περί εξαιρετικά επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του.

Ερντογάν: Με... μπάσκετ απαντά στα δημοσιεύματα για την υγεία του (βίντεο)
-


Με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εμφανίζεται να παίζει μπάσκετ και να δίνει συμβουλές περί άθλησης, «απαντά» ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα δημοσιεύματα περί εξαιρετικά επιβαρυμένης κατάστασης της υγείας του. 

«Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ και εγώ να αθλούμαι τρεις φορές την εβδομάδα. Πρέπει να κινούμαστε πολύ» αναφέρει ο Τούρκος Πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από τρίλεπτο βίντεο, ντυμένο με μουσική υπόκρουση, που τον εμφανίζει να «βάζει καλάθι».

Πάντως, πληθαίνουν, τους τελευταίους μήνες, τα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν να μην είναι καλή. Αυτό, άλλωστε, καταμαρτυρούν και διάφορα βίντεο που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, κάνοντας έξαλλο τον σουλτάνο που θέλει να δείχνει πανίσχυρος. 

Εκτός από τις παραπάνω ενδείξεις, σύμφωνα με το Foreign Policy, υπάρχουν φήμες για την υγεία του Τούρκου προέδρου -συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών που τον θέλουν να αντιμετωπίζει κρίσεις αναπνευστικών προβλημάτων, ενώ φέρεται να έχει κάνει εμφύτευση εσωτερικού απινιδωτή. Σύμφωνα με αυτούς τους ισχυρισμούς, ο Τούρκος πρόεδρος αύξησε τον αριθμό των γιατρών γύρω του, μείωσε τις συναντήσεις με τον Τύπο και χρειάστηκε τη βοήθεια παυσίπονων πριν από δημόσιες εκδηλώσεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Eurogroup: Κόστος ενέργειας και πληθωρισμός στην ατζέντα

Τελ Αβίβ: Πτήση της Egypt Air προσγειώθηκε για πρώτη φορά από το 1979 (βίντεο)

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test τη Δευτέρα σε 167 σημεία της Ελλάδας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ