Κόσμος

21 Αυγούστου 2022 09:55 Τελευταία ενημέρωση : 21 Αυγούστου 2022 20:06

Ρωσία - Πούτιν: νεκρή η κόρη του συμβούλου του, Ντάρια Ντούγκιν (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πώς έχασε τη ζωή της η νεαρή κοπέλα, κόρη του "δεξιου χεςριού" του Ρώσου προέδρου. Τι δείχνουν τα στοιχεία.

Ρωσία - Πούτιν: νεκρή η κόρη του συμβούλου του, Ντάρια Ντούγκιν (βίντεο)
-

Τραγικό θάνατο βρήκε η κόρη του φιλόσοφου και Νο1 συμβούλου του Ρώσου Προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, το βράδυ του Σαββάτου στα περίχωρα της Μόσχας. 

Η Ντάρια Ντούγκαν, δημοσιογράφος η οποία είχε υποστηρίξει τον πόλεμο στην Ουκρανία, έπεσε θύμα τρομοκρατικής επίθεσης, καθώς βόμβα εξερράγει στο τζιπ που οδηγούσε.

Πληροφορίες από ρωσικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η έκρηξη σημειώθηκε ενώ η 30χρονη Ντάρια Ντούγκινα επέστρεφε στο σπίτι της, ενώ όπως φαίνεται στο αρχικό πλάνο είναι να είναι και ο πατέρας της, Αλεξάντερ Ντούγκαν στο όχημα.

Το "δεξί χέρι του Πούτιν" όμως τελευταία στιγμή, αποφάσισε  να επιστρέψουν με ξεχωριστά αυτοκίνητα από εκδήλωση που παρεβρίσκονταν.

Βίντεο από το φλεγόμενο αυτοκίνητο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και σε κάποια από αυτά, αναφέρουν ότι ο πατέρας της Ντάρια, παρακολουθεί σε κατάσταση σοκ το τι γίνεται. 

Αστυνομικές πηγές είπαν στο πρακτορείο ειδήσεων Tass ότι μια γυναίκα οδηγός έχασε τη ζωή της όταν σημειώθηκε έκρηξη σε SUV στο χωριό Bolshiye Vyazemy.

Αν και ακόμη είναι άγνωστο το ποιος τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, "δείχνει" τους Ουκρανούς «τρομοκράτες».


Ειδήσεις σήμερα:

Δράμα - Φαλακρό: Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από κεραυνό

Τουρκία - Φονικό τροχαίο: Φορτηγό χωρίς φρένα έπεσε σε πλήθος (βίντεο)

Σινσινάτι: Ο Τσιτσιπάς νίκησε τον Μεντβέντεφ και πήγε στον τελικό

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ