Αθλητικά

27 Οκτωβρίου 2022 15:59

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Γκράφιτι έξω από το κολυμβητήριο του Βύρωνα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο καλλιτέχνης «Πλάτων» υπογράφει το γκράφιτι που κοσμεί πλέον τον τοίχο του κολυμβητηρίου του Βύρωνα.

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Γκράφιτι έξω από το κολυμβητήριο του Βύρωνα (εικόνες)
-


Ο καλλιτέχνης «Πλάτων» υπογράφει το γκράφιτι που κοσμεί πλέον τον τοίχο του κολυμβητηρίου του Βύρωνα, με το πρόσωπο του δις «ασημένιου» Ολυμπιονίκη του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρου Νικολαϊδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από «μάχη» με τον καρκίνο, στις 14 Οκτωβρίου, σε ηλικία 43 ετών.

Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης απεικονίζεται χαμογελαστός, γαλήνιος και έχει στον λαιμό του κρεμασμένο το ασημένιο μετάλλιο. Ο δημιουργός του γκράφιτι επέλεξε να προσθέσει την εξής φράση από την τελευταία συγκλονιστική επιστολή / μήνυμα που άφησε ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης πριν φύγει από τη ζωή: «Αν σωθεί έστω κι ένα παιδί, θα αξίζει κάθε κλωτσιά που έχω φάει στο κεφάλι, κάθε κάταγμα στα πόδια μου».

Γκράφιτι - Αλέξανδρος Νικολαΐδης - κολυμβητήριο - Βύρωνας

Ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έφυγε από την ζωή, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου σε ηλικία 43 ετών, στις 14 Οκτωβρίου.

Ο Ολυμπιονίκης, ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δώρα Τσαμπάζη και πατέρας δυο παιδιών, του Φίλιππου και της Ελεάννας.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο ίδιος, μέσω μιας συγκλονιστικής του ανάρτησης, στην οποία αναφέρεται στη ζωή του, την ασθένεια και τη μάχη που έδωσε, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του, αλλά και την οικογένειά του.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Προφυλακίστηκε ο απατεώνας που έπεσε στην παγίδα ηλικιωμένης

Κυψέλη - Θάνατος αρχιμανδρίτη: ντοκουμέντο από το δωμάτιο του ιερωμένου (εικόνες)

Τύρναβος: Viral ο μαθητής που επισκευάζει θρανία στα κενά (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ