Πολιτική

06 Μαΐου 2023 18:52 Τελευταία ενημέρωση : 06 Μαΐου 2023 21:32

Σακελλαροπούλου: Ο Κάρολος θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα

Διάβασέ μου το...

Στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’ παρέστη η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Τι είπε για την βασίλισσα Ελισάβετ.

Σακελλαροπούλου: Ο Κάρολος θα ενδυναμώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα
-

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρέστη στην τελετή ενθρόνισης του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ και της Βασίλισσας Καμίλλα στο Αββαείο του Westminster και στη συνέχεια στη δεξίωση που παρατέθηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών James Cleverly.

Σε δήλωση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε «Θέλω να συγχαρώ τον Βασιλιά Κάρολο και την Βασίλισσα Καμίλλα για την ενθρόνισή τους και να τους ευχηθώ, εκ μέρους του ελληνικού λαού, αλλά και προσωπικά, μακρά και επιτυχημένη πορεία.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση

Είμαι βέβαιη ότι ο Βασιλιάς Κάρολος θα συνεχίσει το έργο της αείμνηστης μητέρας του, Βασίλισσας Ελισάβετ, διατηρώντας παράλληλα αμείωτο το ενδιαφέρον του για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εποχής μας.

Γνωρίζοντας την αγάπη του για την Ελλάδα έχω την πεποίθηση ότι θα συνεισφέρει καθοριστικά στην περαιτέρω ενδυνάμωση των διμερών μας σχέσεων».

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση

Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Κάρολος - Στέψη - Ενθρόνιση 

Χθες, η κυρία Σακελλαροπούλου παρευρέθηκε στη δεξίωση που παρέθεσαν ο Βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και η Βασίλισσα στους Αρχηγούς Κρατών και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους στο Buckingham Palace.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέψη Καρόλου - Μπάκιγχαμ: Χαιρετισμός από το μπαλκόνι χωρίς τον Χάρι (εικόνες)

Άρειος Πάγος: “Ιδιωτικές παραλίες ο νόμος δεν γνωρίζει”

ΓΣΕΕ: Οδηγός Εργασιακών Δικαιωμάτων σε ηλεκτρονική μορφή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ