Κοινωνία

24 Ιανουαρίου 2024 06:23 Τελευταία ενημέρωση : 24 Ιανουαρίου 2024 14:51

Παραλιακή: Τροχαίο με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Δύο 19χρονα παιδιά έχασαν την ζωή τους. Πεζοί παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα που προσπάθησαν να αποφύγουν να πέσουν πάνω στο μοιραίο όχημα. Πως συνέβη η τραγωδία.

Παραλιακή: Τροχαίο με νεκρούς και σοβαρά τραυματίες (βίντεο)
-

Ακόμη μια τραγωδία στην άσφαλτο, ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα στην παραλιακή, με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 της Τρίτης, στην παραλιακή λεωφόρο (Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και στύλο φωτισμού, πριν πέσει πάνω σε μάντρα και κοπεί στην μέση, με πολλά τμήματα του οχήματος να διασπείρονται σε μεγάλη ακτίνα.

Χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων στο όχημα, από τους επιβαίνοντες στο οποίο, δύο άτομα γεννημένα το 2005 έχασαν την ζωή τους και άλλα δύο τραυματίστηκαν, ένα εκ των οποίων ιδιαίτερα σοβαρά.

Καλημέρα Ελλάδα - Τροχαίο - παραλιακή

Δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν, έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το μοιραίο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές, δίχως να τραυματιστεί ο οδηγός του.

Το έτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς, οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα, τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα. Πρόκειται για το όχημα του ενός εκ των δύο 19χρονων νεκρών.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά για περίπου δύο ώρες.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τροχαία.

Καλημέρα Ελλάδα - Τροχαίο - Πανεπιστημίου

Τροχαίο με δύο νεκρούς και στην Ομόνοια

Δεύτερο τροχαίο δυστύχημα, επίσης με δύο νεκρούς, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν μία μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην Πατησίων, κοντά στη συμβολή με την Πανεπιστημίου.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και ένα αυτοκίνητο, στο οποίο προσέκρουσε η μηχανή με τους δύο επιβαίνοντες. Από το τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα που επέβαιναν στη μοτοσικλέτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για δύο νεαρά άτομα, ηλικίας κάτω των 25 ετών, που σύμφωνα με μαρτυρίες δεν φορούσαν κράνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Έγκλημα στην Χαλκίδα - Αδερφός 43χρονου: Δεν θέλουμε εκδίκηση, θέλουμε πίσω τον Σάκη, αλλά... (βίντεο)

Ρόδος: 80χρονος κατηγορείται για τον βιασμό της ανήλικης εγγονής του

Κύπελλο Ελλάδας: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος με... πρεμιέρα για Μπακασέτα και Ούγκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ