Life

26 Μαρτίου 2024 08:39

“Παγιδευμένοι”: Η ισχυρή έκρηξη “τινάζει” ζωές στον αέρα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Καταιγιστικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στην σειρά "Παγιδευμένοι" του  ΑΝΤ1 , φέρνει μια ισχυρή έκρηξη.

“Παγιδευμένοι”: Η ισχυρή έκρηξη “τινάζει” ζωές στον αέρα (εικόνες)
-

Οι «Παγιδευμένοι», που έχουν δημιουργήσει φανατικό κοινό με τη δυνατή πλοκή της ιστορίας τους, τις έντονες συγκινήσεις και τις μεγάλες ανατροπές, έρχονται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:30 στον ΑΝΤ1.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 26 Μαρτίου, μια ισχυρή έκρηξη είναι μόνο η αρχή… Ποιες ζωές και σχέσεις θα τιναχτούν στον αέρα;

Παγιδευμένοι - 26 Μαρτίου

Παγιδευμένοι - 26 Μαρτίου

Τρίτη 26 Μαρτίου - Επεισόδιο 45

Μετά την έκρηξη, ο Σταύρος κι ο Σπύρος μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Αγγελική τρομοκρατείται. Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εγκυμοσύνη της;

Ο Γεράσιμος στο άκουσμα της είδησης της έκρηξης αδιαφορεί για τον κατ’ οίκον περιορισμό του και το σκάει για να δει τον τραυματισμένο γιο του.

Ο Δημήτρης σκέφτεται ένα σχέδιο που πιστεύει πως θα κάνει τον Παύλο να σπάσει και να ομολογήσει την ενοχή του σχετικά με τη δολοφονία της Μαριάννας. Θα πετύχει το σχέδιό του αυτή τη φορά; Ή θα πέσει σε τοίχο από έναν νέο αντίπαλο που δεν υπολόγιζε;

Ο Δημήτρης και ο Ανδρέας μιλούν με τη Χρύσα και σχεδιάζουν να παγιδέψουν τον Περικλή. Πόσο διατεθειμένη είναι, όμως, η Χρύσα να τους βοηθήσει;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης (Δημήτρης Μαρκέτος) και η Μάρθα Λαμπίρη – Φεντόρουφ (Άννα Ροδίτη).

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Ταμίλλα Κουλίεβα, Πέτρος Λαγούτης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Σόλωνας Τσούνης, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη, Παύλος Πιέρρος, Γεωργία Ματσούκα, Εβελίνα Γουρνά, Κωστής Ραμπαβίλας.

  • Στον ρόλο του Σπύρου Μαρκέτου, ο Παύλος Ορκόπουλος
  • Στον ρόλο του Γεράσιμου Μαρκέτου, ο Στέφανος Κυριακίδης
  • Στον ρόλο της Ειρήνης Ροδίτη, η Ντίνα Μιχαηλίδου
  • Στον ρόλο της Χρύσας Ροδίτη, η Σοφία Φαραζή

Στον Β’ κύκλο μπαίνουν δυναμικά και οι (με αλφαβητική σειρά): Γιούλη Γεωργακοπούλου, Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος, Λάμπρος Κωσταντέας, Δημήτρης Λιόλιος, Παναγιώτης Μαργέτης, Γιάννα Παπαγεωργίου και ο Γιωργής Τσαμπουράκης. Μαζί τους και ο Τάσος Χαλκιάς.

H σειρά «Παγιδευμένοι» βασίζεται στο format «YARGI» των Kerem Catay (creator) και Sema Ergenekon (original screenplay), παραγωγής Ay Yapim. 

Διανέμεται από την Madd

#Pagidevmenoi 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη - Πρόταση δυσπιστίας: “Ετοιμοπόλεμες” κυβέρνηση και αντιπολίτευση

Πυροβολισμοί σε μπαρ στην Ομόνοια

Γεωργία - Ελλάδα: Απόψε ο “τελικός” για την πρόκριση στο Euro

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ