Παράξενα

30 Σεπτεμβρίου 2023 11:23 Τελευταία ενημέρωση : 30 Σεπτεμβρίου 2023 20:26

Κακοκαιρία “Elias” - Βόλος: Ο Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβριζε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τα πνεύματα οξύνθηκαν με τον πολίτη να βρίζει με βαριές εκφράσεις τον Δήμαρχο και εκείνος να απαντά με βία, στην διάρκεια διαμαρτυρίας για ένα ρέμα.

Κακοκαιρία “Elias” - Βόλος: Ο Μπέος χτύπησε πλημμυροπαθή που τον έβριζε (βίντεο)
-

Εκτός ορίων βγήκε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος μιλώντας με πλημμυροπαθείς στην περιοχή Άλλη Μεριά αφού χειροδίκησε εναντίον πολίτη που τον εξύβρισε.

Σήμερα το πρωί οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα της περιοχής για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς στοιχειώδη μελέτη. Στο ρέμα ρίχνονται όλες οι φερτές ύλες από τις καταστροφές των πλημμυρών, όπως μπάζα, δέντρα, και οι κάτοικοι που έχουν καταστραφεί και έχασαν τα σπίτια τους συγκεντρώθηκαν το πρωί για να αποτρέψουν το μπάζωμα. Χθες κλήθηκε η αστυνομία στο συγκεκριμένο σημείο ενώ το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωϊ, βρήκε τους κατοίκους ξανά εκεί.

Η αστυνομία κλήθηκε εκ νέου και μετά από λίγο στην περιοχή εμφανίστηκε και ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος είχε πολύ έντονους διαλόγους με πλημμυριοπαθείς πολίτες οι οποίοι έχουν μείνει δίχως στέγη μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Elias και Daniel.

Ο δήμαρχος μάλωσε με τους κατοίκους που είναι εξαγριωμένοι γιατί πολλοί είναι άστεγοι από την πλημμύρα και ένας έξαλλος κάτοικος, του είπε “άντε γ#@#σου”. Τότε εκείνος του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με την αστυνομία να παρακολουθεί απλά την σκηνή. “Τραμπούκε, να μου κοπεί το χέρι που σε ψήφιζα” φώναζε ο πολίτης. Ο Α. Μπέος έδινε “εντολή” στους αστυνομικούς να τους συλλάβουν όλους τους διαμαρτυρόμενους γιατί παρεμπόδιζαν το έργο, ενώ κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Κάτοικος που ήταν μέσα στο ρέμα, διαμαρτυρόμενη για το μπάζωμα, κατέγραφε τα γεγονότα.

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Στέφανος Κασσελάκης επανέρχεται στο θέμα με τον Αχιλλέα Μπέο. Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι από το πρωί περιμένει την ευθεία καταδίκη εκ μέρους του.

«Από το πρωί περιμένω, κ. Μητσοτάκη.

Την ευθεία καταδίκη του "καταλληλότερου" γαλάζιου δημάρχου στο να χαστουκίζει, να καταβρέχει και να τραμπουκίζει τους πολίτες του», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.


Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη, ανέβασε την πρωινή ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος και εκ γράψε: «Από την πολλή "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης δεν διαβάζει ούτε τις ανακοινώσεις μας».

πηγή gegonota.news.

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα Υόρκη: Πλημμύρες μετά τις καταρρακτώδεις βροχές (εικόνες)

ΟΑΚΑ - Γαλακτόπουλος: έπεφτε σίδερο 80 κιλών και βάζαμε… βίδες (βίντεο)

Γερμανία: Παρέμβαση Έλον Μασκ... υπέρ του ακροδεξιού AfD

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ