Πολιτική

11 Νοεμβρίου 2021 11:38 Τελευταία ενημέρωση : 11 Νοεμβρίου 2021 15:28

Άκης Τσοχατζόπουλος: ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αποκλειστικά στην εκπομπή "Το Πρωινό" μεταδόθηκε το ντοκουμέντο με την φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου. Για "μεγάλες εκπλήξεις" όταν ανοίξει η διαθήκη του, κάνει λόγο ο δικηγόρος της συζύγου του

Άκης Τσοχατζόπουλος: ηχητικό ντοκουμέντο με καταγγελία για συγγενείς του (βίντεο)
-

Ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του Άκη Τσοχατζόπουλου, καταγεγραμμένο 8 μήνες πριν από τον θάνατο του, παρουσιάστηκε αποκλειστική στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στο ντοκουμέντο ο πρώην Υπουργός στρέφεται κατά της εξαδέλφης του Ελπινίκης, ενώ ζητά συγγνώμη από την σύζυγο του Βίκυ επειδή, όπως αναφέρει, δεν έχει κατορθώσει να την προστατεύσει αρκετά.

Στο συγκλονιστικό ντοκουμέντο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεταν να λέει τα εξής:

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου»

Στην εκπομπή μίλησε ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη, η οποία έχει αλλάξει το επίθετο της σε Τσοχατζοπούλου, λέγοντας πως «δεν ακούγεται πρώτη φορά ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιώντας το όνομα του προσπάθησαν ή και κατάφεραν να πάρουν χρήματα ή ότι χρησιμοποιώντας την δυνατότητα που είχαν ως συγγενείς ή φίλοι του να ζητήσουν χρήματα για την θεραπεία του. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται αυτά, έχουν καταγγελθεί και με εξώδικα. Σε λίγες εβδομάδες θα αναγνωστούν οι διαθήκες του Άκη Τσοχατζόπουλου και εκεί θα ακούσετε πράγματα που θα σας εκπλήξουν».

Όπως σημείωσε ο Νίκος Αλεξανδρής, «ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει ένα τεράστιο αρχείο, ίσως είναι ένα μνημείο που μπορεί να χαρακτηριστεί και ιστορικό. Τα αντικείμενα από αυτό το αρχείο έχουν κλαπεί από ανθρώπους που προσπάθησαν να εκμεταλλευθούν το όνομα τους ή την σχέση μαζί του».

Προσέθεσε ακόμη ότι «η Βίκυ Τσοχατζοπούλου προσπαθεί να συνεχίσει την ζωή της, να μεγαλώσει το παιδί της. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου δέχθηκε μια αήθη επίθεση, θα έλεγα μια προσπάθεια για «δολοφονία ψυχών», από ανθρώπους που προσπαθούν να αποκτήσουν  ρόλο, ενώ δεν έχουν».

Όπως είπε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, η εξαδέλφη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Ελπινίκη, μαζί με την κόρη της, κατηγορούνται από την άλλη πλευρά πως έχουν πάρει πράγματα και έγγραφα από το γραφείο του ή απευθύνθηκαν σε φίλους και γνωστούς του, ζητώντας χρήματα για την νοσηλεία του, που ποτέ δεν κατέληξαν στον Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως υποστηρίζει η Βίκυ Τσοχατζοπούλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Ξυλοδαρμός μαθητή: Συγκλονίζει η περιγραφή της μητέρας του (βίντεο)

Διόδια Αφιδνών: Με 30 κιλά κάνναβης συνελήφθη 26χρονος (εικόνες)

Ποινικός Κώδικας: Μόνο ισόβια για βιαστές ανηλίκων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ