Κοινωνία

23 Ιουνίου 2020 22:36 Τελευταία ενημέρωση : 24 Ιουνίου 2020 22:48

“Μπήκε” στις φυλακές Κορυδαλλού ο κορονοϊός

Διάβασέ μου το...

Εντοπίστηκε κρούσμα στη δεύτερη πτέρυγα των φυλακών….

“Μπήκε” στις φυλακές Κορυδαλλού ο κορονοϊός
-

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς επιβεβαιώθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, κρούσμα κορονοϊού. Πρόκειται για 33χρονο κρατούμενο στη δεύτερη πτέρυγα του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού. Διακομίσθηκε από τα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκρατείου στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου θα νοσηλευτεί για το επόμενο διάστημα.

Ο κρατούμενος είχε μεταβεί στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομικών για ωτορυνολαρυγγολογικές εξετάσεις. Υποβλήθηκε προληπτικά σε τεστ και βρέθηκε θετικός στον ιό.

Άλλα τρία άτομα που μοιράζονται το κελί τέθηκαν σε καθεστώς απομόνωσης. Στις φυλακές μετέβη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να λάβει βιολογικό υλικό για τεστ και να πραγματοποιήσει ιχνηλατήσει για πιθανά άλλα κρούσματα (άτομα που προαυλίζονται μαζί, φυλακές κλπ).

Το βράδυ της Τετάρτης, σήμανε τελικά λήξη του συναγερμού, καθώς το δεύτερο τεστ που έγινε στον 33χρονο κρατούμενο ήταν αρνητικό.

Με κείμενο τους οι κρατούμενοι στον Κορυδαλλό είχαν εκφράσει την ανησυχία τους από την αρχή της πανδημίας, ζητώντας αποσυμφόρηση των φυλακών.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ