Κοινωνία

08 Δεκεμβρίου 2022 07:17 Τελευταία ενημέρωση : 08 Δεκεμβρίου 2022 20:43

Δυτική Αττική: Πυροβολισμοί κατά πυροσβεστών (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Νύχτα άγριων επεισοδίων σε πολλές περιοχές της Αττικής και όχι μόνο, από Ρομά που διαμαρτύρονται για τον τραυματισμό του 16χρονου από αστυνομικό, στην Θεσσαλονίκη.

Δυτική Αττική: Πυροβολισμοί κατά πυροσβεστών (βίντεο)
-

Άγνωστοι πυροβόλησαν εναντίον αστυνομικών και πυροσεβστών, στην Περιφερειακή Οδό του Αιγάλεω, το βράδυ της Τετάρτης, όπου εκτυλίχθηκαν άγρια επεισόδια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 11:20, ομάδα αγνώστων ακινητοποίησε φορτηγό που εκινείτο στον συγκεκριμένο δρόμο, αποβίβασαν τον 42χρονο οδηγό με τη βία και έβαλαν φωτιά στο όχημά του, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι άγνωστοι πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον αστυνομικών της ΟΠΚΕ και πυροσβεστών που έσπευσαν στο σημείο, χωρίς όμως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός. Ο οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

Λίγο αργότερα, στις 00:30, επίσης στην Περιφερειακή Οδό Αιγάλεω, άγνωστοι ακινητοποίησαν έναν 62χρονο άνδρα και του αφαίρεσαν τον επαγγελματικό εξοπλισμό του, χρήματα και προσωπικά αντικείμενα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Κανονικά διεξάγεται από τις 10:00 της Πέμπτης η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της Περιφερειακής Οδού Αιγάλεω.

Η χθεσινή ήταν ακόμη μια νύχτα άγριων επεισοδίων σε πολλές περιοχές της Δυτικής Αττικής, με πυρπόληση επιχειρήσεων όπως αυτή με τα ελαστικά στον Ασπρόπυργο, αλλά και πυρπόληση αστικού λεωφορείου στην Λεωφόρο Φυλής, απο Ρομά που διαμαρτύρονταν για τον πυροβολισμό του 16χρονου στην Θεσσαλονίκη.

 


Ειδήσεις σήμερα:

“Καλημέρα Ελλάδα”: Ο Παπαδάκης “απών”, η Αναστασοπούλου εκτός στούντιο την Πέμπτη (βίντεο)

Βαρκελώνη: Επείγουσα προσγείωση για έγκυο που προσποιήθηκε ότι γεννά

Τζον Λένον: σαν σήμερα η δολοφονία του από θαυμαστή του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ