Κόσμος

08 Φεβρουαρίου 2024 00:00 Τελευταία ενημέρωση : 08 Φεβρουαρίου 2024 14:58

Κάρολος - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα του κόσμου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου, παρέστη σε εκδηλώσεις, αναπληρώνοντας τον πατέρα του, που ξεκίνησε θεραπεία για τον καρκίνο.

Κάρολος - Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα του κόσμου (βίντεο)
-

Ένα «ευχαριστώ» για τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Βασιλιά Κάρολο που ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο ήταν το πρώτο δημόσιο σχόλιο του γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ο οποίος παράλληλα ανησυχεί για την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του, Κέτι Μίντλετον.

Κατά την άφιξή του σε γκαλά για το London Air Ambulance Service στο Λονδίνο, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και διάδοχος του βρετανικού θρόνου αρκέστηκε να δηλώσει «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων. Σας ευχαριστούμε».

Σήμερα Τετάρτη ο Γουίλιαμ παρέστη σε εκδηλώσεις αναπληρώνοντας τον πατέρα του που, με εντολή των γιατρών, αποσύρθηκε από τις δημόσιες εμφανίσεις, αν και θα συνεχίσει να εργάζεται από την κατοικία του.

Την Τρίτη, ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε με τον Κάρολο, αφού έκανε ένα ταξίδι - "αστραπή" στην Βρετανία, από την Καλιφόρνια, όπου ζει με την Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Η συνάντηση κράτησε μόλις 45 λεπτά και ο Χάρι αναχώρησε σήμερα για τις ΗΠΑ.

Ειδήσεις σήμερα:

“Ο άλλος άνθρωπος” - Πολυχρονόπουλος: Η μητέρα του μιλά στον ΑΝΤ1 για τις δωρεές πολιτών (βίντεο)

Ιλαρά: Η πιο μολυσματική ασθένεια που έχει γνωρίσει η επιστήμη

Μάνδρα: Δολοφονία επιχειρηματία - Πήρε φωτιά το αυτοκίνητο του (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ