Κόσμος

31 Ιουλίου 2023 17:34

Γαλλία - Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο: νεκρός ο πατέρας, τραυματίστηκε το παιδί

Διάβασέ μου το...

Πώς συνέβη το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα σε υδάτινο πάρκο στην Γαλλία.

Γαλλία - Δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο: νεκρός ο πατέρας, τραυματίστηκε το παιδί
-

Ενας 35χρονος πατέρας έχασε χθες την ζωή του στην Γαλλία και το τρίχρονο παιδί του τραυματίσθηκε σοβαρά, κατά το δυστύχημα σε φουσκωτό παιγνίδι που το πήρε ο αέρας σε υδάτινο πάρκο ψυχαγωγίας στο Βαρ.

Χθες στο απόγευμα μία φουσκωτή κατασκευή ύψους 20 μέτρων στο Wonderland Waterpark, στην τουριστική πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, παρασύρθηκε από τον αέρα κάνοντας άλμα ύψους 50 μέτρων με δύο ανθρώπους στο εσωτερικό της, εξήγησαν οι πυροσβέστες.

Κατά την άφιξη των διασωστών, και οι δύο βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, όμως ο πατέρας υπέκυψε τελικά.

«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», που διεξάγεται από την εισαγγελία του Ντραγκινιάν, έγραψε το Facebook ο δήμαρχος της πόλης.

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία, ο άνεμος έπνεε χθες με ταχύτητα 55 χιλιομέτρων την ώρα στην περιοχή. Ολόκληρη η περιφέρεια βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για πυρκαγιές εξαιτίας του ανέμου.

Ειδήσεις σήμερα

Ρύθμιση 120 δόσεων: Λήγει η προθεσμία

Περιφέρεια Αττικής: Ο Χαρδαλιάς πήρε τα “γαλάζιο” χρίσμα

Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος τη Δευτέρα σε τέσσερις περιφέρειες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ