Κοινωνία

08 Δεκεμβρίου 2023 06:36 Τελευταία ενημέρωση : 08 Δεκεμβρίου 2023 10:07

Φωτιά σε δώμα: Νεκρή ανασύρθηκε η ένοικος

Διάβασέ μου το...

Χωρίς τις αισθήσεις της εντόπισαν την γυναίκα οι πυροσβέστες, που έσπευσαν στην πολυκατοικία και με κλιμακοφόρο όχημα.

Φωτιά σε δώμα: Νεκρή ανασύρθηκε η ένοικος
-

Χωρίς τις αισθήσεις της εντοπίστηκε γυναίκα έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε δώμα πολυκατοικίας στα Άνω Πατήσια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δυνάμεις της εντόπισαν τη γυναίκα χωρίς τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε περί τις 00:20 σε δώμα πολυκατοικίας, επί της οδού Βρούτου, στα Άνω Πατήσια. Στο σημείο επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 5 υδροφόρα οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ1, η γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών, εγκλωβίστηκε στο σπίτι απο τις φλόγες και εκλιπαρούσε για βοήθεια. Μάλιστα, πρόλαβε να καλέσει και τους γονείς της στο τηλέφωνο και τους ενημέρωσε για την φωτιά στο σπίτι, ωστόσο η βοήθεια δεν πρόλαβε να φθάσει εγκαίρως...

Πατήσια - φωτιά - νεκρή

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε γυναίκα, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Βρούτου και Αννίνου στην Αθήνα, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές. Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα», αναφέρεται σε ανακοίνωση από το Πυροσβεστικό Σώμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - Παρασκευή: βροχές, χιόνια και ισχυροί άνεμοι

Ρέντης: Σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός - Εκατοντάδες προσαγωγές

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 8 Δεκεμβρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ