Αθλητικά

17 Νοεμβρίου 2023 21:31

Αδαμάντιος Μάντης: Η μητέρα του αθλητή στον ΑΝΤ1 τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η μητέρα του αθλητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από τέσσερα χρόνια, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την ποινή που επιβλήθηκε στον υπαίτιο.

Αδαμάντιος Μάντης: Η μητέρα του αθλητή στον ΑΝΤ1 τέσσερα χρόνια μετά το τροχαίο (βίντεο)
-

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Δεληγιάννη, Γιάννης Αρβανίτης

Τέσσερα χρόνια μετά....  και ισάριθμες αναβολές, η δίκη του οδηγού, που με το όχημά του, παρέσυρε τον φέρελπι πολίστα  Αδαμάντιο Μάντη  ολοκληρώθηκε  μεσάνυχτα. Ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Η μητέρα του μιλά  στον ΑΝΤ1 για αγώνα που δίνει ώστε τέτοια αδικήματα  να τιμωρούνται πολύ αυστηρότερα.

«Δεν νομίζω πως δικαιώθηκε η μνήμη του του Αδαμάντιου, όπως και άλλων παιδιών σε τέτοια τροχαία. Και γι’αυτό λέω, να συνεχίσω να παλεύω μέχρι ή να πετύχω τον στόχο μου για δικαίωση ή να πεθάνω», δήλωσε η Κατερίνα Τζιάλλα, μητέρα του Αδαμάντιου Μάντη στον ΑΝΤ1.

Το τροχαίο δυστύχημα  είχε συμβεί στην παραλιακή στο ύψος του Γηπέδου Καραϊσκάκη, τα μεσάνυχτα της 2ας Νοεμβρίου 2019.

Ο άτυχος αθλητής επέβαινε ως συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο φίλου του. Από έναν θόρυβο στη μηχανή, ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα  κι ο Αδαμάντιος κατέβηκε να δει τι είχε συμβεί. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να αντιδράσει κι έπεσε πάνω τους!

Ο 21χρονος  τραυματίστηκε βαρύτατα  και λίγες ώρες αργότερα  κατέληξε  στην ΜΕΘ του Τζανείου, ενώ ο φίλος  του τραυματίστηκε ελαφρά.

Από το πόρισμα της Τροχαίας, προκύπτει  πως ο οδηγός έτρεχε  με ταχύτατα πολύ μεγαλύτερη από την επιτρεπομένη κι έπεσε στο σταυθμεμένο όχημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυπαρισσία: Άνδρας παρενόχλησε αγοράκι και οδηγήθηκε στη φυλακή

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε για το μαχαίρωμα στην “ερωμένη” του άνδρα της

Θεσσαλονίκη: Μαθητής έριξε αναμμένο πυρσό μέσα στην αίθουσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ