Πολιτική

24 Απριλίου 2019 12:32

Κυρίτσης: “Πολιτική κριτική” η δήλωση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Text to Speech

Στο πλευρό του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας τάσσεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το μήνυμα στο Twitter και οι νέες δηλώσεις.

Κυρίτσης: “Πολιτική κριτική” η δήλωση Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

Εξακολουθεί να στηρίζει τον Παύλο Πολάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης παρά τις σφοδρές αντιδράσεις στο εσωτερικό του κυβερνώντος κόμματος για την αήθη επίθεση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. 

Ο κ. Κυρίτσης, ο οποίος το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης έγραψε στο Twitter ότι «ο Πολάκης έχει δίκιο, ο Κυμπουρόπουλος και ο Μητσοτάκης άδικο», συντάχθηκε με τη λογική Πολάκη ότι η δήλωσή του για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ ήταν «πολιτική κριτική».

Κυρίτσης - Πολάκης - Κυμπουρόπουλος

«Όταν κάποιος εκτίθεται στον πολιτικό στίβο είναι αυτομάτως ανοιχτός και στην πολιτική κριτική» είπε ο κ. Κυρίτσης, μιλώντας σήμερα στο ΘΕΜΑ 104,6,  υποστηρίζοντας ότι «εδώ δεν υπάρχει κάτι υβριστικό».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε, μάλιστα, ότι «η άποψή μου θεωρώ ότι είναι η άποψη του ΣΥΡΙΖΑ».

Εξέφρασε, επίσης, τη διαφωνία του με το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών ότι «δεν τον χωράει το κόμμα» τον Παύλο Πολάκη.

Εκτίμησε, δε, ότι «οι πιθανότητες να προχωρήσει στην κίνηση είναι της τάξης του 10% διότι δεν θέλουν να βρεθούν πριν τις ευρωεκλογές απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα στη Βουλή» προσθέτοντας ότι θα συμβεί ό,τι «και την προηγούμενη φορά με το Μακεδονικό που έκαναν τελικά "κο κο κο"».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ