Αλλα αθλήματα

06 Φεβρουαρίου 2017 08:51

Οι Πάτριοτς με ιστορική ανατροπή κατέκτησαν το Super Bowl

Text to Speech

Οι Νιου Ιγκλαντ Πάτριοτς κατέκτησαν τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία τους μετά τον πιο συγκλονιστικό τελικό στην ιστορία των Super Bowls. Η Lady Gaga εντυπωσίασε με την εμφάνισή της!

Οι Πάτριοτς με ιστορική ανατροπή κατέκτησαν το Super Bowl

Οι Νιου Ιγκλαντ Πάτριοτς νίκησαν στην παράταση με επική ανατροπή με 34-28 τους  Ατλάντα Φάλκονς  και κατέκτησαν στο Χιούστον, τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία τους, μετά τον πιο συγκλονιστικό τελικό στην ιστορία των Super Bowls.

Οι θριαμβευτές, με πρωταγωνιστή τον Τομ Μπρέιντι, που κέρδισε τον τίτλο του MVP για τέταρτη φορά μαζί με το πέμπτο του πρωτάθλημα, επέστρεψαν από το 3-28 (!), φτάνοντας στο 28-28 στην κανονική διάρκεια, πριν φτάσουν στο μεγάλο θρίαμβο  στην διάρκεια της παράτασης, κάνοντας δικό τους το τρόπαιο Vince Lombardi.

Επιβεβαιώνοντας έστω και με αυτόν τον τρόπο, τον χαρακτηρισμό του φαβορί. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη μεγαλύτερη ανατροπή σε τελικό ήταν από  -10.

Super Bowl - Lady Gaga

Στο ημίχρονο τραγούδησε η Lady Gaga, ενώ το πολύωρο σόου, κοστολογημένο με 15,5 δις δολάρια, παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Οι περίοδοι: 0-0, 3-21, 6-7, 19-0 παράταση: 6-0.

VIDEO