Κόσμος

06 Ιουλίου 2019 21:55

Δημόσια εξομολόγηση από τον ομογενή επιχειρηματία για την εξαφανισμένη σύζυγο του (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Στο NBC μίλησε, για πρώτη φορά δημοσίως, ο Φώτης Ντούλος, που κατηγορείται για την εξαφάνιση, της εν διαστάσει συζύγου του, μητέρας πέντε παιδιών.

Δημόσια εξομολόγηση από τον ομογενή επιχειρηματία για την εξαφανισμένη σύζυγο του (βίντεο)
-

Σπάει τη σιωπή του για πρώτη φορά στο αμερικανικό κανάλι NBC ο ομογενής Φώτης Ντούλος, που κατηγορείται για την εξαφάνιση της -εν διαστάσει- συζύγου του και μητέρας των 5 παιδιών του, Τζένιφερ. "Θέλω να φανερωθεί η αλήθεια", λέε ο Ντούλος.

Πριν από ένα μήνα, ο 51χρονος επιχειρηματίας είχε συλληφθεί μαζί με τη νυν σύντροφό του, για παραποίηση και απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων. Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης, μαζί, καταγράφηκαν να κάνουν στάσεις σε δεκάδες κάδους απορριμάτων, στο Χάρτφορντ, όπου η αστυνομία ανακάλυψε τσάντες, γεμάτες αιματοβαμμένα πανιά και είδη καθαρισμού. Το αίμα -κατά τους ιατροδικαστές- ανήκε στην εξαφανισμένη γυναίκα. Το ζευγάρι δηλώνει αθώο.


Σύμφωνα με το CBS, στα έγγραφα του διαζυγίου η Τζένιφερ κατηγορούσε τον σύζυγό της ότι την απατούσε, την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα της έπαιρνε τα παιδιά και θα έρχονταν στην Ελλάδα. Τώρα, με δικαστική απόφαση, δεν μπορεί να τα δει.


O Nτούλος πλήρωσε εγγύηση μισό εκατομμύριο δολαρια και είναι εκτός φυλακής φορώντας, όμως, ειδικό βραχιολάκι.