Κοινωνία

08 Φεβρουαρίου 2023 09:32 Τελευταία ενημέρωση : 08 Φεβρουαρίου 2023 21:39

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Διάβασέ μου το...

Αλλαγές στη λειτουργία λεωφορειακών γραμμών και ακυρώσεις δρομολογίων των τρένων.

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί
-

Φωτογραφία αρχείου

Σε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας παντός είδους βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων που έιχε ανακοινωθεί για την  Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από το ύψος του Α/Κ Καλυφτάκη μέχρι τη χ/θ 57,300 (όρια Ν. Αττικής), αλλά και για την Αττική Οδό προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Σε ενημέρωση για τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών την Τετάρτη, λόγω των καιρικών φαινομένων, ο ΟΑΣΑ αναφέρει τα εξής: 'Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι σήμερα ότι σήμερα Τετάρτη 08/02/2023, τα δρομολόγια στο συγκοινωνιακό δίκτυο ΟΑΣΑ εκτελούνται κανονικά εκτός από τις παρακάτω γραμμές των όποιων η έναρξη θα καθυστερήσει λόγω των καιρικών φαινομένων και του παγετού που σημειώνεται σε ορισμένες περιοχές:

Σε ακυρώσεις δρομολογίων για αύριο Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου προχωρά η Hellenic Train κατόπιν ενημέρωσης από την Πολιτική Προστασία για σοβαρή επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και σε συνεννόηση με το Διαχειριστή Υποδομής.

Μαγνησία: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, απαγορεύεται η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, σε όλο το οδικό δίκτυο της Μαγνησίας, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης και των κακών καιρικών συνθηκών.

Η απαγόρευση ισχύει για τον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ, από τα σύνορα της Μαγνησίας με τη Λάρισα και μέχρι τα σύνορα της Μαγνησίας με τη Φθιώτιδα.

Το απαγορευτικό ισχύει και στους παράπλευρους δρόμους της εθνικής οδού. Το ίδιο ισχύει και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο της Μαγνησίας όπου επικρατεί χιονοθύελλα.

Σημειώνεται ότι εκατοντάδες φορτηγά έχουν ακινητοποιηθεί από την Τροχαία σε σταθμούς διοδίων και σε σημεία στάθμευσης της ΠΑΘΕ.

Η τελευταία ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, που εκδόθηκε στις 15:00 της Τετάρτης

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Σχολεία: Νέα λίστα με όσα είναι κλειστά την Τετάρτη

Μενέντεζ για F-35: “πράσινο φως” για πώληση στην Ελλάδα

“The 2Night Show” - Καλλιακμάνης: Από το ταξί με την Ειρήνη Παππά… στο καζίνο και στην Αστυνομία (βίντεο)