Κοινωνία

25 Απριλίου 2024 11:44 Τελευταία ενημέρωση : 25 Απριλίου 2024 15:07

Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης

Διάβασέ μου το...

Εξελίξεις μετά την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου. Ξεκινά έρευνα για Εισαγγελέα Πρωτοδικών, για παράβαση καθήκοντος ή υπόθαλψη εγκληματία.

Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης
-

Δεκτή έκανε η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας την προσφυγή του Παύλο Ασλανίδη, πατέρα θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, κατά της απορριπτικής απόφασης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών.

Όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, διατάχθηκε επιπλέον διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από  την Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας για παράβαση καθήκοντος ή υπόθαλψης εγκληματία.

Πρόκειται για εξελίξεις που προέκυψαν μετά την παρέμβαση της Γεωργίας Αδειλίνη, Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου προς την Διευθύνουσα της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας, μέσω της οποίας ζητούν την διερεύνηση «τυχόν πειθαρχικής ευθύνης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών, η οποία εξέδωσε απορριπτική επί της ουσίας διάταξη για καταγγελθέντες Υπουργούς, ως εμπλεκομένους στην Υπόθεση των Τεμπών, κατά παράβαση του άρθρου 86 του Συντάγματος και του Νόμου 3126/2003, άρθρο 4, παράγραφος 4 περί ποινικής ευθύνης Υπουργών».

Ειδήσεις σήμερα:

Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα

Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς

Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ